Hoi, Ik ben Claudia.

Door verbinding met de natuur en de dieren om je heen in je eigen kracht en energie gaan staan, durven te stralen. Je authentieke zelf volledig te omarmen en te zijn wie je werkelijk bent en hiermee anderen inspireren. Dat is wat ik het liefste doe.

Mijn zielsmissie is: Ik, Claudia Mostert, leef in liefdevolle verbinding met mezelf, anderen en de natuur een uiterst vitaal en comfortabel leven. Ik inspireer mezelf en anderen, help vrouwen te gaan staan in hun vrouwelijke energie/kracht en te navigeren via hun innerlijk kompas.

Ik ben moeder van 2 prachtige dochters, Mind-Walk trainer, natuur- en succescoach voor hoogsensitieve vrouwen,  mindfulness trainer en ondernemer. Ik weet uit ervaring met welke uitdagingen hsp vrouwen worstelen, zowel op prive als op zakelijk gebied. Ik kan  jou helpen je hsp als jouw superpower te omarmen, te verbinden met jouw eigen natuur en te navigeren via jouw innerlijk kompas.  Als je doet wat je het liefste doet, waar je goed in bent, waar je de wereld een mooiere plek mee maakt en daar jouw levensstijl van maakt, dan volg je je Innerlijk Kompas.

Door mijn hoogsensitiviteit voel ik dingen heel goed aan, los ik dingen vaak op een creatieve manier op, ben ik zeer intuïtief en voel ik mij het meest thuis in de natuur. En deze kracht zet ik in voor anderen. Mensen die mij kennen beschrijven mij als iemand die goed kan luisteren, een buitenmens, gek op dieren, creatief, spiritueel, gevoelsmens en mijn Authentieke Zelf.

MENU
DEMO
×