Online Mindfulness Cursus

Herken je dit?

•Pieker gedachten

Je hoofd loopt over met allerlei gedachten en je bent vaak bezig met piekeren over de toekomst of over dingen die in het verleden zijn gebeurd.

•Automatische Piloot

Je hebt het gevoel dat het leven voorbij raast. Je bent altijd druk en gestresst en echt genieten van het leven kun je niet meer.

•Geen controle over je emoties

Je vraagt je soms af waarom die ene emotie ineens naar boven komt terwijl er helemaal geen rede toe is. Je bent bijvoorbeeld ineens verdrietig of boos terwijl je in een situatie bent waar je eigenlijk blij van zou worden.

•Beperkende Gedachten

Dat stemmetje in je hoofd dat je verteld dat je niet goed genoeg bent, het niet waard bent, dat andere beter zijn dan jij bent. Dat je verteld dat je geen fouten mag maken en je het toch niet kunt. 

Hoe zou het voor je zijn als je…

piekergedachten beter los kunt laten

Minder stress ervaren door pieker gedachten en zorgen. Je wordt je bewust van je gedachtenpatronen en weet hoe je die kunt ombuigen.

• Bewust kunt Genieten

Je bent in staat om te leven in het NU met aandacht voor het moment. Je geniet van alles dat je doet, hobby’s, werk, je kinderen en zelfs van het doen van de afwas. 

•Controle hebt over je emoties

Je weet dat je gedachten je emoties en je gedragingen beïnvloeden. Je weet hoe je door het veranderen van je gedachten je ongewenste emoties kunt veranderen naar gewenste emoties. 

•Gedachten patronen kunt doorbreken

Je kunt beperkende gedachten herkennen. Je identificeert je niet meer  met wat je denkt. Je hebt meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn. 

Pak de regie over jouw leven terug!!!

Niet meer leven op de automatische piloot, maar bewust leven en genieten. Baas over je gedachten, emoties en acties. Gelukkiger leven met minder stress en meer energie? Meld je dan nu aan voor de online Mindfulness cursus!

We leven in een drukke hektische maatschappij waarbij we rennen van de ene afspraak naar de volgende, een drukke baan combineren met een druk gezin en eigenlijk alleen nog maar functioneren op de automatische piloot.

Mindfulness helpt!!! 

Waarschijnlijk denk je bij Mindfulness aan je zorgen weg mediteren of dat het alleen geschikt is voor spiritueel ingestelde mensen en niet voor een nuchter, down to earth persoon. Niks is minder waar. 

Bij mindfulness ben je je volledig bewust va n je gedachten, emoties en handelingen, volledig bewust van je huidige ervaring. Mindfulness is een vorm van aandacht training die je helpt bewuster in het leven te staan. En jij kunt dit ook. 

Wat mindfulness voor mij als hsp-mama betekent

Ik ben hoogsensitief en raak heel snel overprikkelt als ik niet zorg voor rust en oplaadmomentjes…
En als moeder zijnde is dat niet handig.. Kinderen maken nu eenmaal geluid en zijn druk en ik heb bij die van mij de uitknop nog niet gevonden. Geluiden komen bij mij dan keihard binnen, ik hou al niet van herrie aan mijn hoofd maar als ik overprikkelt ben dan komt elk geluid extra hard binnen. Stel het voor als een sloopkogel die door je hoofd heen gaat… Verschrikkelijk…
 
Alles komt harder binnen als je hsp bent maar geluid is bij mij het ergste… Ik heb dan het liefste totale stilte om mij heen… Onmogelijk dus eigenlijk
En dan te bedenken dat ik 2 huilbaby’s heb gehad.
Vroeger luisterde ik nog niet zo goed naar mezelf waardoor ik mezelf regelmatig voorbij liep. Ik lag regelmatig plat met migraine en zware hoofdpijnen. Je wordt letterlijk gedwongen om een pas op de plaats te maken.
 
Jaren geleden kwam ik in aanraking met Mindfulness en dat heeft een positief effect gehad. Mindfulness leert je beter luisteren naar de signalen en behoeften van je lichaam. En je leert als een soort toeschouwer naar je gedachten te kijken waardoor je niet zo maar alles gelooft dat je denkt. Gedachten als: ik ben niet goed genoeg, dat lukt me nooit, ik ben het niet waard kun je dan makkelijker weerleggen. Geeft veel meer rust in je hoofd.
En vooral het leren accepteren van jezelf. Ik accepteer mezelf zoals ik ben. Ik mocht nooit rustig aan doen van mezelf, ik ging maar door… want een pauze nemen of eens een dagje rustig aan doen stond voor mij gelijk aan lui zijn en tijdverspilling. De enigste momenten dat ik pauze nam was als ik plat lag met migraine en niet anders kon.
 
Ik accepteer nu dat ik die rustmomenten nodig heb en dat ik die in mijn dagelijkse routine moet en mag inplannen. Oké, gaat soms nog wel eens fout hoor, en dan raak ik overprikkelt. Maar ik weet nu ook hoe ik daar weer vanaf kom en mijn emmertje kan legen.
 

In deze online Mindfulness cursus help ik jou op een down to earth manier bewuster te worden en meer te genieten van het moment, te luisteren naar jezelf zodat je niet zo snel overprikkelt raakt. Raak je toch overprikkelt dan weet je hoe je jezelf tot rust kunt brengen en je overvolle emmertje weer kunt legen. Zo kun je die mindful en relaxte moeder zijn die je eigenlijk diep van binnen bent.

  Heel makkelijk in je eigen tijd en lekker comfortabel van huis uit.  

 

Wat ga je leren in deze cursus 

♥Bewust Genieten van het leven
♥Minder piekergedachten
♥Minder last van stress
♥Rust in je hoofd
♥Herkennen van en luisteren naar je eigen grenzen (houdt je emmertje leeg)
♥Bewust worden van jouw beperkende gedachten en die veranderen
♥Van denken naar voelen
♥Bewust zijn van je emoties en hoe je die kunt veranderen
 
 

Dit ga je leren:

 
Week 1

richt zich op bewustzijn van het huidige moment en het beoefenen van verschillende mindfulness- en meditatie-activiteiten.

Week 2

richt zich op het bewustzijn van gedachten en emoties, terwijl je je bewustzijn naar binnen keert en leert hoe je de waarnemer van je gedachten kunt zijn en hoe je je emoties zowel kunt kalmeren als ontwikkelen.

Week 3

staat in het teken van bewustwording van jezelf en bewustwording met anderen, wat inhoudt dat je nog dieper in je zelfbewustzijn graaft en nauwkeuriger kijkt naar hoe je wel of niet aanwezig bent bij anderen. Je rondt de uitdaging af door een plan te maken voor het meenemen van je nieuwe bewustzijn in je dagelijks leven.

In slechts 20-30 minuten per dag, gedurende 3 weken, leer je mindfulness en meditatietechnieken die je zullen helpen beperkende gedachten onder de knie te krijgen, stress te verminderen, negatieve emoties te beheersen en meer van je leven te genieten.

Wat krijg je?

Ruim 8 uur aan video materiaal, verschillende audio’s, werkbladen, uitgebreid tekst materiaal zodat je alles wat in de video’s wordt besproken nog eens na kunt lezen. Ook krijg je toegang tot de besloten community waarin je terecht kunt met al je vragen en waar je jouw overwinningen en transformaties mag delen.

Je kunt deze online mindfulness cursus nu met een mega korting aanschaffen!!! Dit aanbod is slechts beperkt geldig dus wees er snel bij, voordat de prijs omhoog gaat. 

Je betaald nu geen €129,99 

Maar slechts €29,95

MENU
DEMO
×