In je Kracht

Coaching Traject bij stress en/of burn-out klachten.

 

Welkom bij In Je Kracht, het natuurcoach traject dat speciaal is ontworpen voor mensen die te maken hebben met stress en burn-out klachten. Ons doel is om jou te helpen weer volledig in je kracht te komen en de balans in je leven te herstellen.
 
Het In Je Kracht traject maakt gebruik van een combinatie van technieken uit verschillende methoden, waaronder Mind-Walk, mindfulness, meditatie, Kracht van stilte, ademhalingsoefeningen en ontspanningstechnieken. Door deze technieken te integreren in de natuurlijke omgeving van het bos, zorgen we voor een unieke en effectieve aanpak die jou zal helpen je beter te voelen.
 
We geloven dat de natuur een krachtige bron van heling is. Daarom vinden de sessies plaats in het bos, waar je kunt genieten van de rustgevende omgeving en kunt ontspannen in de natuur. Dit draagt bij aan het herstellen van de balans tussen lichaam en geest, wat essentieel is voor het herstellen van je energie en vitaliteit.
 
Onze aanpak is persoonlijk en op maat gemaakt. We werken samen met jou om een programma te ontwikkelen dat is afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat je het meeste haalt uit het In Je Kracht traject en de beste resultaten behaalt.
 
Het In Je Kracht traject is geschikt voor iedereen die te maken heeft met stress- en burn-out klachten en op zoek is naar een natuurlijke manier om zich beter te voelen. Of je nu al ervaring hebt met meditatie en mindfulness of niet, ons traject biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen en groeien.
 
Klaar om weer in je kracht te komen? Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe het In Je Kracht traject jou kan helpen.

Werkgeversaandeel

Wanneer je langdurig ziek bent, bijvoorbeeld door stress of burn-out klachten, kun je met jouw werkgever overleggen of deze een Coach traject voor jou wil vergoeden als onderdeel van jouw reïntegratieplan. Vaak zijn werkgevers bereid om (een deel van) de kosten die je investeert in het verbeteren van je gezondheid en vitaliteit te vergoeden, om zo jouw reïntegratieproces te bespoedigen. Bespreek hiervoor de mogelijkheden met jouw werkgever.
Totaal


MENU
DEMO
×