Enter a world of magic

Enter a world of magic…

Die world of magic is voor mij het bos…
Vroeger geloofde ik in kabouters, feeën en elfjes… En stiekem misschien nog steeds wel 🤫

Het zou me niks verbazen als er ineens een deurtje opengaat in een paddenstoel of er ineens een elfje voorbij schiet. Dit soort wezens komt in verhalen van culturen overal ter wereld voor dus er moet wel een kern van waarheid inzitten. In IJsland gelooft 50% van de mensen in elfjes… Mensen geloven tegenwoordig wel in gekkere dingen 🙄

Maar goed… Het bos is voor mij een magische plek. Er staat hier in het bos een grote oude Beuk, prachtig. Groot en krachtig… Je voelt haar energie als je er langs loopt en ik moet deze boom ook altijd even aanraken 🥰 Ze staat dan ook midden op het pad… Je kunt er niet omheen, je moet over haar wortels heen stappen. Ze neemt haar plek in en staat daar groot en beschermend naast de andere, kleinere bomen.

Die beschermende en liefdevolle, vrouwelijke energie voel je duidelijk als je bij deze prachtige boom staat. Mij geeft ze het gevoel de grote wijze moeder(boom) te zijn. Hoe mooi dat ik er net achter kom dat ze ook wel de moeder van het woud wordt genoemd.

En wist je dat de Beuk ook wel gebruikt wordt als sterke wensboom.
Kerf in een stok van de Beuk je wensen en begraaf of laat de stok achter. Draag een stukje hout of een blaadje van de Beuk bij je en het versterkt je creativiteit.

Ook schijnt er in de Beuk een Fee (zie je wel 😉) te huizen. De beukenfee is een statige sterke koningin met veel wijsheid, vertrouwen en openheid. Ze helpt jouw wensen waar te maken of je los te rukken uit wanhoop of foute gewoontes. De beukenfee kan jou een nieuwe weg aanwijzen. In deze vernieuwde weg wordt geen afscheid genomen van het verleden. De beukenfee leert je jouw verleden op een vriendelijke manier in je te dragen. Het verleden kan meegedragen worden als een bron van lering, wijsheid en zelfkennis in een eerlijke vorm.

Iedereen met wie ik langs deze prachtige Beuk loop voelt die energie ook, bewust of onbewust. Tot nu toe heeft iedereen wel een opmerking gemaakt over haar of is vol verwondering blijven staan. De magie van het bos en in dit geval de moeder van het woud is voor iedereen voelbaar die zich ervoor openstelt.

Hoe meer jij weer in verbinding komt met de natuur en met de natuur in jezelf, want ook jij bent natuur, hoe meer je deze magie (energieën) gaat voelen en waarnemen. Helaas zijn tegenwoordig heel veel mensen deze verbinding kwijt. Tijd dus om daar verandering in te brengen. Ik weet zeker dat als mensen zich weer gaan verbinden met de natuur, zichzelf en anderen, de wereld er heel anders uit zal zien en meer mensen gaan geloven in magie en een world of magic. Zo veel mooier toch?
Tijd voor verandering 😉

Liefdevolle groetjes Claudia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recommended Articles

MENU
DEMO
×